GARO introducerar ett nytt kabelskåp för belysning och fördelning


2024-10-16

Bild:GARO

Med fokus på hållbarhet och funktionalitet presenterar GARO ett nytt, innovativt kabelskåp för belysning och fördelning, designat för att underlätta vardagen för både installatörer och slutanvändare.

Nu lanserar GARO ett nytt kabelskåp för belysning och fördelning. I en ny, modern och funktionell design, tillverkat i det miljövänliga och självläkande materialet Magnelis®, förenklar detta skåp vardagen för både installatörer och slutanvändare. Det nya skåpet blir komplett med miljödeklarationen EPD (Environmental Product Declaration)*.

Kabelskåpen är utrustade för belysningsstyrning eller fördelning i 18 olika färdigmonterade standardutföranden och levereras med integrerade fundament och ställbara ben. Dessutom finns det fyra skåp som är förberedda för egen anpassning. Till skåpen finns också ett omfattande program av tillbehör, så som exempelvis en lucka för tillfällig el, bergfäste för platser där skåpet måste fästas in i ett berg och en snömarkeringsstång.

”GARO Electrification satsar på utbyggnad av elinfrastrukturen och vi vill vara ledande i utvecklingen av marknadsanpassade produkter för detta ändamål. Vårt nya kabelskåp för belysning och fördelning kombinerar den pålitliga funktionalitet som vi alltid har stått för med en uppdaterad design som är både praktisk och hållbar. Genom att lyssna på installatörernas behov har vi skapat en lösning som förenklar deras arbete, bland annat med en låsbar lucka på skåpet som inte riskerar att blåsa upp eller på annat sätt orsaka störningsmoment under installationen. Med det miljövänliga materialet Magnelis® säkerställer vi dessutom en lång livslängd för produkten och ett hållbart val för framtidens installationer”, kommenterar Daniel Englund, Commercial Product Manager på GARO Electrification.


Källa: GARO AB