Tre nya fogkulörer för LIP Fogmassa och LIP Multifog


2024-10-07

Bild:LIP Sverige

Vi är glada över att kunna avslöja tre helt nya fogkulörer för två av våra mest populära fogmassor: LIP Fogmassa och LIP Multifog!

De tre nya färgerna på listan är:

De tre nya fogkulörerna erbjuder ännu större anpassbarhet i valet av fogmassa. Förhoppningen med de nya färgerna är att kunna möta användarnas önskemål om ett större urval när de står i bygghandeln och ska välja den perfekta LIP-fogen för sitt projekt.

Skillnader mellan LIP Fogmassa och LIP Multifog

De nya fogkulörerna finns tillgängliga för både LIP Fogmassa och LIP Multifog. Men vad är egentligen skillnaden mellan de två fogmassorna – och när ska du välja den ena framför den andra?

Båda fogmassorna är flexibla och kan användas både inomhus och utomhus. De är dessutom miljöcertifierade och har produktspecifika EPD.

Valet mellan LIP Fogmassa och LIP Multifog beror alltså främst på typen av plattor du arbetar med samt den önskade fogbredden.

Matchande färger i LIP Sanitetssilikon

Vi vet hur viktigt det är att kunna välja matchande färger när man till exempel ska foga ett nytt badrum. De olika fogprodukterna som används bör helst likna varandra så mycket som möjligt för att skapa ett enhetligt uttryck i rummet.

De tre fogkulörerna som är nya för LIP Fogmassa och Multifog finns redan för LIP Sanitetssilikon. Det betyder att du kan vara helt säker på att dina olika fogar matchar när du väljer fogmassor från LIP.

Vår Sanitetssilikon är särskilt lämplig för fogning i kök och badrum och har hög vidhäftning mot de flesta material, såsom metall, tegel, keramik, glas, etc.

Läs mer om LIP Sanitetssilikon här.

De nya fogkulörerna finns redan på hyllorna!

Det finns ingen anledning att vänta, de tre nya färgerna finns redan tillgängliga i butikerna.

Så om ditt projekt kräver flisegrå, ljusbeige eller cementgrå fog, då är det bara att ta dig till din lokala LIP-återförsäljare!

Vi har dessutom många andra färger att välja mellan om de tre nya kulörerna inte skulle passa ditt fogprojekt.

Kom ihåg att hålla utkik efter LIP-loggan och de tre nya kulörerna nästa gång du behöver en fogmassa!


Källa: LIP Sverige