Demex tilldelas treårigt stängselavtal med Trafikverket


2024-10-01

Bild:Demex

Demex har nyligen erhållit ett omfattande treårigt avtal från Trafikverket för leverans av vägstängsel över hela Sverige, med möjlighet till tvåårig förlängning. Detta avtal utgör ett viktigt framsteg för Demex och förstärker företagets position som en ledande aktör inom säkerhetslösningar för infrastruktur.


Avtalets betydelse för Demex

Sven Åkesson, ansvarig Account Manager på Demex, kommenterar avtalet: "Denna tilldelning markerar en betydande milstolpe för oss. Demex kommer att vara huvudleverantör av stängsel för samtliga vägprojekt i Sverige under de kommande tre åren. Detta omfattande projekt inkluderar en mängd vägtyper och lokaliseringar, och avtalet bekräftar vårt engagemang och vår förmåga att leverera högkvalitativa lösningar."

Demex framträder som ledande i konkurrensen
Bland de nio företag som deltog i upphandlingen var Demex den som bäst uppfyllde Trafikverkets strikta krav. Företagets anbud betonade både kvalitet och innovativa lösningar inom stängselområdet. "Vår förmåga att leverera i stor skala, kombinerat med vårt fokus på högkvalitativa lösningar, var avgörande för vår framgång," förklarar Åkesson.

Förberedelser för framtida projekt
Demex ser nu fram emot att påbörja arbetet med att leverera stängsellösningar av högsta standard för Sveriges infrastruktur. "Vi uppskattar det förtroende som Trafikverket har visat oss och ser fram emot att genomföra projektet framgångsrikt. Vårt mål är att säkerställa att alla väg- och järnvägsprojekt är skyddade med de mest effektiva stängslen," avslutar Åkesson.


Källa: Demex AB