Den 15 september visar Riksbyggen bostäder i Umeå och Skellefteå samt runt om i landet


2024-09-06

Brf Utsikten i Skellefteå 
Bild:Riksbyggen
Brf Utsikten i Skellefteå
 


Söndagen den 15 september mellan kl. 12-14 anordnar Riksbyggen Stora visningsdagen med öppna visningar över hela landet. Totalt visas 43 bostadsprojekt med olika boendeformer på 27 orter från norr till söder. I Umeå och Skellefteå presenteras tre projekt, däribland Brf Arken i Umeå som nyligen säljstartats.

Riksbyggen bygger nya bostäder över hela Sverige i olika boendeformer, såsom bostadsrätter, hyresrätter, äganderätter och seniorbostäder. Bostadsprojekten varierar från att utveckla helt nya bostadsområden till att lägga till ett nytt projekt i en redan existerande miljö. I Umeå och Skellefteå presenteras tre projekt; Brf Arken i Umeå, Brf Utsikten och radhusen i Brf Hjortrongränd i Skellefteå.

- Att köpa en nyproducerad bostad innebär många fördelar. Utöver ett modernt hem som är klart att flytta in i och njuta av direkt slipper man tänka på renoveringar. Både våra fastigheter och föreningarnas ekonomiska planer är framtagna för att hålla länge säger Jennifer Ellingsson, regional sälj- och marknadschef på Riksbyggen Bostad.

En bostadsaffär är en av de större affärerna som görs i livet och Riksbyggen arbetar långsiktigt för att kunderna ska känna trygghet med sin bostadsaffär.

- Sedan lång tid har Riksbyggen sitt Trygghetslöfte som ger ett ekonomiskt skydd för köparna om något oförutsett händer. Med Trygghetslöftet får köparen ekonomisk hjälp om man inte lyckas sälja sin bostad, blir sjukskriven eller arbetslös, säger Jennifer Ellingsson.


Källa: Riksbyggen