SmartCrafts stambytesplattform vinner treårig upphandling med Stockholmshem


2024-07-16

Bild:SmartCraft Sweden

Stockholmshem, ett av Sveriges ledande bostadsbolag, har tecknat ett avtal med SmartCrafts bostadsplattform Homerun. Syftet är att erbjuda sina boenden en helt ny renoveringsupplevelse genom att implementera ett digitalt verktyg för hanteringen av ett större stambytesprojekt.  

Det nya avtalet gör det möjligt för Stockholmshem att erbjuda sina hyresgäster en mer transparent och smidig service under stambytesprojektet. De boende kan hantera sina ärenden digitalt, från att se och välja tillval till att enkelt kommunicera med bostadsbolaget, något som avsevärt förbättrar och förenklar renoveringsupplevelsen. 
"Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Stockholmshem och stödja dem i att effektivisera deras stambytesprojekt," säger VD Hanna Konyi på SmartCraft Sweden. "Vår plattform är utformad för att möta behov hos bostadsbolag och vi är övertygade om att Stockholmshem kommer att dra stor nytta Homerun." 
Detta initiativ bidrar till att förbättra och modernisera Stockholmshems tjänster mot de boende. Genom att investera i digitala lösningar som Homerun tar Stockholmshem ytterligare ett steg mot att bli en ledande aktör inom hållbar och innovativ bostadsförvaltning. Satsningen på digitalisering återspeglar en bredare trend inom bostads- och fastighetsbranschen där fokus ligger på att förbättra effektiviteten, hållbarheten och kundnöjdheten. 
Homerun erbjuder en omfattande plattform som digitaliserar och effektiviserar hanteringen av stambytesprojekt, boendekommunikation och eftermarknad. Med hjälp av Homerun kommer Stockholmshem att kunna automatisera många av de manuella processer som idag tar mycket tid. Avtalet sträcker sig över tre år med möjlighet till förlängning i ytterligare sex år. 


Källa: SmartCraft Sweden